Powiadom mnie o dostępności

Zamknij

Zamknij

Zamknij

Zamknij

Zamknij

Linka hamulca ręcznego JAPKO 1310617

Indeks: 1310617
  • Linka hamulca ręcznego JAPKO 1310617
  • Linka hamulca ręcznego JAPKO 1310617

Produkt niedostępny

Szukaj podobnych

lub
Sprawdź VIN i zamów u eksperta
Chętnie pomogę (Pon-pt.: 9-17, Sob. 8-14)
12 268 31 51
Czat online

Kup teraz, zapłać za 30 dni

Jesteśmy zaufanym sklepem
99% klientów poleca
deler.pl na ceneo.pl
1 000+ zaufanych opinii
na ceneo.pl
Ponad milion
oryginalnych części
Parametry techniczne
Numer artykułu:
JAV1310617
EAN:
8052553251042
Strona zabudowy
  • z tyłu,
  • z lewej,
  • z prawej
Długość 1/Długość 2 [mm]
1812/1003

Linka hamulca ręcznego JAPKO 1310617 - opis produktu:

Linka hamulca ręcznego pozwala na wygodne aktywowanie i zwalnianie hamulca postojowego. Linka przenosi w trakcie pracy znaczne obciążenia, musi mierzyć się również z niekorzystnymi warunkami takimi jak wilgoć, zanieczyszczenia i wahania temperatury. W efekcie linka hamulca ręcznego może z czasem rozciągnąć się lub nawet zerwać, przez co nie będzie w stanie spełniać prawidłowo swojej funkcji. Zużyta linka nie pozwala na pewne utrzymanie samochodu podczas postoju, stwarzając ryzyko stoczenia pojazdu ze wzniesienia. Zauważając spadek skuteczności hamulca ręcznego, warto jak najszybciej zweryfikować stan linki i w razie potrzeby wymienić ją na nową. W pełni sprawny hamulec ręczny może uratować kierowcę w awaryjnej sytuacji na drodze.

Linka hamulca ręcznego JAPKO 1310617 to produkt z numerem JAV1310617. Do artykułu przypisany został kod EAN 8052553251042.

Opis producenta:

Oferuje części zamienne i akcesoria dla pojazdów azjatyckich, skupiając się na jakości i dostępności

Pasuje do pojazdu
Jeżeli nie jesteś pewny poprawności doboru części - skontaktuj się z obsługą.Wybierz swoje auto z wyszukiwarki, aby poznać szczególne warunki zastosowania w samochodzie.
Upewnij się, że część pasuje do auta
Numery OE /Zamienniki
Tylko oryginalny numer referencyjny (oznaczony jako OEN) może zagwarantować pełną kompatybilność artykułu.