Powiadom mnie o dostępności

Zamknij

Zamknij

Zamknij

Zamknij

Zamknij

Guma stabilizatora JAPKO GOJ2665

Indeks: GOJ2665
  • Guma stabilizatora JAPKO GOJ2665
  • Guma stabilizatora JAPKO GOJ2665
16,07 zł
Cena za sztukę
U Ciebie: piątek, 29 listopada
Upewnij się, że część pasuje do auta
Podczas dodawania do koszyka wystąpił błąd
lub
Sprawdź VIN i zamów u eksperta
Chętnie pomogę (Pon-pt.: 9-17, Sob. 8-14)
12 268 31 51
Czat online

Kup teraz, zapłać za 30 dni

Jesteśmy zaufanym sklepem
99% klientów poleca
deler.pl na ceneo.pl
1 000+ zaufanych opinii
na ceneo.pl
Ponad milion
oryginalnych części
Parametry techniczne
Numer artykułu:
JAVGOJ2665
EAN:
8052553109008
Strona zabudowy
tylna oś po obydwu stronach
średnica wewnętrzna [mm]
13
Szerokość [mm]
35

Guma stabilizatora JAPKO GOJ2665 - opis produktu:

Guma stabilizatora pozwala na prawidłowy montaż stabilizatora, co poprawia jakość prowadzenia. Gumowe tuleje mogą ulegać uszkodzeniom i zużyciu, przez co praca zawieszenia jest odczuwalnie mniej komfortowa. Spada stabilność oraz precyzja prowadzenia. Guma stosowana w drążkach stabilizatorów z czasem traci swoje właściwości – twardnieje i pęka, co uniemożliwia jej dalsze spełnianie swojej funkcji. Wówczas podczas jazdy z zawieszenia samochodu wydobywają się metaliczne odgłosy. Bujanie nadwoziem pojazdu podczas postoju wywołuje natomiast skrzypienie. Poruszanie się samochodem z niesprawnymi gumami stabilizatora przyspiesza zużycie innych podzespołów zawieszenia, a także układu kierowniczego. Zniszczone gumy mocujące stabilizator powodują przemieszczanie się stabilizatora, co obniża możliwości jezdne samochodu w zakrętach.

Guma stabilizatora JAPKO GOJ2665 to artykuł z numerem JAVGOJ2665. Kod EAN przypisany do tego produktu to 8052553109008. Miejscem zabudowy gumy jest tylna oś po obydwu stronach.

Opis producenta:

Oferuje części zamienne i akcesoria dla pojazdów azjatyckich, skupiając się na jakości i dostępności

Numery OE /Zamienniki
Tylko oryginalny numer referencyjny (oznaczony jako OEN) może zagwarantować pełną kompatybilność artykułu.